ADEMC​

 

És una empresa que realitza itineraris de natura i activitats d’educació ambiental en l’àmbit del Parc Natural del Montseny per a grups escolars i públic en general.

 

ConZOOlting

 

Grup especialitzat en fauna salvatge i exòtica que treballa assessorant centres de fauna nacionals i internacionals. També participa i organitza cursos, congressos i tallers tant per a professionals com per a escolars i públic en general.

itineraris pedagògics Montseny escoles ademc
nutrició fauna salvatge educació ambiental

L'equip de La natura va a l'escola és un equip multidisciplinari format en l'àmbit de la biologia i l'educació ambiental i també en dibuix naturalista i arts plàstiques amb més de 25 anys d'experiència. Ens hem unit per oferir a les escoles uns tallers a mida, on nosaltres aportem els coneixements tècnics i l'experiència en el desenvolupament d'activitats interactives per explicar conceptes i processos a vegades complexos. Així doncs, desenvolupem i ajustem cada taller en contacte amb el mestre/a per cobrir les necessitats específiques del grup i crear un producte acurat, interessant i divertit on els infants hi tenen el paper protagonista.

Qui som?

Descoberta de la natura a l'abast de tots els nens i nenes!!

 

​​

© 2015 ConZOOlting & ADEMC

661 959 737

626 666 489

 

 

 

Contacte

info@lanaturavaalescola.cat

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now