Molt aviat

El nostre web en català està actualment en construcció.
IMentrestant, contacteu-nos o visiteu la pàgina en castellà. 
+34 626 666 489

Des de fa més de 15 anys ens dediquem a la nutrició i alimentació de fauna salvatge i exòtica, donant solucions tant a institucions zoològiques com a centres de recuperació de fauna, centres de cría d'espècies amenaçades i particulars. També treballem amb clíniques veterinàries, aportant un segell distintiu al seu servei. 

Assessorem institucions per adaptar-se a les exigències de la llei de zoos 31/2003 en matèria de manteniment de fauna silvestre i exòtica. I podem ajudar-li a obtenir acreditacions tals com nucli zoològic, AIZA, EAZA, AZA, ALPZA, entre d'altre s. 

També oferim cursos, tallers i seminaris de formació tant per professionals (cuidadors, conservadors, veterinaris, personal de magatzem i cuina), com per universitats i associacions dedicades a l'estudi i divulgació de fauna. 

A més a més, disposem d'una xarxa de col·laboradors especialitzats de reconegut prestigi i podem oferir-li assistència en gairebé qualsevol aspecte del maneig i manteniment de fauna silvestre i exòtica. Exposi'ns el seu cas i li disenyarem una proposta d'assessorament a la seva mida.